C.A.R. Învățământ Fălticeni înlătură confuzia: Nu susţinem nici un partid politic sau candidaţi


Intră acum și în grupul de

CAR Învăţământ Fălticeni susţine că nu se implică în politică şi nu susţine candidaţi în alegeri.

Precizarea CAR Învăţământ Fălticeni vine în urma articolelor apărute recent în presa suceaveana referitoare la faptul că un anume CAR Suceava ar susține o formațiune politică și pe candidatul acesteia la Primăria Suceava, fără a se menționa foarte clar în titlurile articolelor respective sau chiar în conținutul lor despre ce CAR este vorba.

car falticeni

„C.A.R. Invățământ Falticeni, care are 23 de puncte de lucru în județ (dintre care 3 în mun.Suceava), se dezice de implicare politică sau afiliere cu vreo grupare de acest fel”, se arată în comunicat.

Totodată, se menţionează că obiectivul principal al C.A.R. Învățământ Fălticeni este și va rămâne și pe viitor întrajutorarea financiară a membrilor săi, creşterea numărului de membri, realizarea unei bune capitalizări a casei, înfiinţarea de noi agenţii de lucru, oferirea de servicii conexe și de asistență socială în limitele permise de legislație și, nu în ultimul rând, extinderea casei în întreg județul Suceava astfel încât să vină în sprijinul cât mai multor oameni.

„CAR Invățământ Fălticeni dorește să clarifice faptul că nu este afiliată și nu susține niciun partid politic și niciun candidat, indiferent de postul pe care acesta candidează sau orașul/comuna pentru care candidatul este propus. CAR Invatamant Falticeni nu dorește ca imaginea organizației să fie asociată cu vreun partid politic.

Faptele prezentate în presa suceveană nu au legătură cu asociația noastră sau cu serviciile pe care aceasta le prestează. Faptul că suntem cel mai mare CAR al salariaților din județul Suceava ne obligă să ne continuăm activitatea la cote înalte și să-i servim pe cei peste 19.000 de membri cel puțin cu aceeași promptitudine și cu același profesionalism de până acum și totodată să ne înștiințăm actualii și posiblii membri de faptul că CAR Învățământ Fălticeni nu a fost și nu este afiliat cu nici o grupare politică sau cu membrii acestora”, se arată în comunicat.

Liderul ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat săptămâna trecută că a semnat un protocol de colaborare cu CAR Suceava, iar reprezentantul acestei case, Vasile Grigoraş va fi candidat ALDE la Consiliul local Suceava.


Intră acum și în grupul de