Aproape 1000 de candidaţi pentru 54 de posturi de agenţi de poliţie în Suceava. Cea mai mare concurenţă la Moara: 43 pe un loc


Intră acum și în grupul de

Un număr de 956 de candidaţi s-au înscris la concursul pentru ocuparea celor 54 de posturi de agent de poliţie din judeţul Suceava, cele mai multe opţiuni, 43, fiind pentru postul de agent de poliţie de la Moara.

politie_sigla

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Anca Badale, a declarat, vineri, că în perioada de înscriere la concursul pentru ocuparea celor 54 de posturi de agent de poliţie din judeţul Suceava prin recrutare din sursă externă s-au înregistrat 956 de cereri de înscriere.

Badale a spus că printre preferinţele candidaţilor se numără postul de agent de poliţie de la Moara, unde s-au înscris 43 de candidaţi, la Ipoteşti sunt 37 de candidaţi pentru uin post, Bosanci- 32 de candidaţi/ loc, iar concurenţa cea mai mică se înregistrează pentru postul de agent de poliţie de la Ulma unde sunt şase candidaţi pentru un loc, la Brodina şi Bălcăuţi unde sunt 11 candidaţi/ loc.

Ea a precizat că doar trei candidaţi s-au înscris la concursul pentru ocuparea unui post vacant de agent de poliţie în localitatea suceveană Stroieşti, prin reîncadrare ca poliţist.

Candidaţii care au depus cereri de înscriere la concurs până în data de 8 aprilie, inclusiv, vor depune dosarele de recrutare, în volum complet, până în data de 15 aprilie 2016, în zilele lucrătoare, între orele 09,00-15,00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de