„Dorelism” pe Transrarău. Un autocar al cărui şofer a tăiat o curbă a ajuns în şanţ FOTO


Intră acum și în grupul de

Un autocar s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului Transrarău într-o curbă, fără să fie persoane rănite.

autocar transrarau

Potrivit preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, sâmbătă dimineaţa, un autocar din Mureş care urca pe Transrarău dinspre Chiril spre mănăstirea Rarău a încercat „să taie” o curbă şi a ajuns cu partea stângă în şanţul de pe marginea drumului.

El a menţionat că la faţa locului au ajuns cantonierii ai Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri din cadrul CJ Suceava care au constatat că nu există nici o persoană rănită, iar pentru scoaterea autocarului din şanţ a fost solicitată o echipă a ISU care să echilibreze autocarul cu perne speciale de aer.

autocar transrarau 1(2)

Nechifor a menţionat că şoferul autocarului a fost amendat de poliţia rutieră.

El a apreciat că şoferul care „a reuşit un <<dorelism>> de zile mari” va evita de acum să taie curbele.

În autocar se aflau 52 de pasageri care au fost debarcaţi şi se aşteaptă venirea unei macarale care să ridice autocarul la nivelul şoselei.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că mai multe semne de circulaţie au fost furate în noaptea de vineri spre sâmbătă de pe Transrarău.

UPDATE

După circa trei ore, autocarul blocat a fost scos din şanţ şi a plecat mai departe. Pasagerii, ce au trecut printr-o experienţă nu tocmai plăcută, au avut noroc de vreme destul de bună, o parte dintre ei ajungând şi la mănăstirea Rarău.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a mulţumit celor care au intervenit, de la ISU  Suceava, pompierii locali de la Crucea, cei de la Vatra Dornei, primarul de Crucea, Rusu Dorin, dar şi cantonierii de la Consiliul judeţean.

„Intervenţia nu a fost simplă, a fost nevoie de Taf, macara, maşini speciale cu perne de aer şi de multă pricepere”, a spus Nechifor.

El a menţionat că se circulă pe ambele sensuri pe TransRarau, între Chiril şi Pojorâta.

(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de