Patru tineri furau în linişte dintr-o hală din Stulpicani după ce au mituit paznicul, dar au fost prinşi de poliţiştii veniţi în control


Intră acum și în grupul de

Patru tineri au fost prinşi în timp ce furau calorifere din fier, ventilatoare cu motoare electrice, cabluri electrice, componente de la instalaţia electrică şi motoare electrice montate pe utilajele de tâmplărie.

interventie politie descindere (1)

Potrivit Inspectoratului Poliţiei Judeţene Suceava, o patrulă din cadrul  Postului de poliţie Stulpicani, a efectuat vineri după amiaza un control privind paza la sediul unei societăţi comerciale din localitate, ocazie cu care, a surprins în flagrant, patru localnici cu vârste între 17 şi 28 de ani, care, în lipsa paznicului furau dintr-o hală obiecte metalice şi accesorii de la instalaţia electrică.

 

Paznicul societăţii, un bărbat de 56 ani din comuna Vama, a sosit la faţa locului după circa 10 minute şi a declarat poliţiştilor faptul că, nu cunoaşte modul în care autorii au pătruns în curtea şi hala societăţii şi au sustras  bunurile.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit însă că, în  cursul zilei, cu acceptul paznicului, care a primit o sumă de bani, autorii au pătruns în incinta societăţii, de unde au furat calorifere din fier, ventilatoare cu motoare electrice, cabluri electrice, componente de la instalaţia electrică şi motoare electrice montate pe utilajele de tâmplărie.

 

Bunurile au fost recuperare şi predate reprezentantului societăţii.

 

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluţionat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de