Vicepresedintele Mona Sandulescu a anuntat un concurs inedit pentru municipiul resedinta de judet


Intră acum și în grupul de

Conducerea organizatiei municipale Suceava a PD a lansat marti, cu titlu experimental, un concurs de idei pentru membrii si simpatizantii partidului din cartierul Zamca, al carui principal obiectiv este identificarea unei viziuni de dezvoltare urbana locala. Vicepresedintele PD Suceava, consilierul Mona Sandulescu a anuntat marti, ca proiectul propus de PD se numeste „Cartierul nostru, cartier european” si ca el consta în principal în prezentarea de catre cetatenii din zona a unei viziuni personale de dezvoltare a cartierului.

„Noi ca alesi locali nu detinem monopolul solutiilor celor mai bune, iar co-interesarea si implicarea oamenilor în solutionarea problematicilor care tin chiar de viata de zi cu zi este de fapt esenta democratiei. Am observat ca în aceasta campanie toti politicienii vorbesc generalitati, despre legislatia europeana, de ceea ce se întâmpla sau nu la Bruxelles, pe când PD Suceava este interesat de lucruri mult mai concrete, de viata sucevenilor obisnuiti, dintr-un cartier obisnuit care se confrunta cu probleme concrete, nu cu abstractiuni.

Sucevenii trebuie ascultati, trebuie identificate problemele si gasite solutii. Aceasta este politica PD”, a declarat Mona Sandulescu. Întreaga actiune va fi coordonata de consilierul sucevean, în tandem cu secretarul executiv Florin Iordan, iar premiul pentru cea mai buna idee va consta într-un brad împodobit si o serie de cadouri surpriza.


Intră acum și în grupul de