Fotbal, Liga a IV-a : Dorna si-a pastrat statutul de formatie aflata pe podium


Intră acum și în grupul de

Florconstruct Patrauti – Bradul Putna  2 – 0 (1 – 0)

Joc echilibrat, între doua echipe de valori apropiate, cu numeroase faze de fotbal adevarat. Au învins gazdele, prin golurile înscrise de Ionel Stoian (16) si Nicolae Niga (51).

Au jucat formatiile:

Florconstruct: Tanasuc – Donisau, Cârlan, E. Romas, N. Holca, Leonte, M. Florea, N. Niga, I. Niga, Stoian, Fl. Romas. Au mai intrat: Burduja, Hladiuc.

Bradul: Zubas – Ioancea, Turcan, Muntean, Plesca, Isopescu, Romega, Busuioc, Ionesi, Bâru, Luca. A mai intrat Puha.

Foresta Moldovita – Dorna Vatra Dornei  0 – 3 (0 – 1)

Meci dominat de la un capat la celalalt de echipa lui Iliuta Groza, care si-a respectat statutul de formatie aflata pe podiumul campionatului si a câstigat jocul la o diferenta clara. Golurile au fost marcate de Lucian Cobzaru în minutele 6, 51 si 89.

Au jucat formatiile:

Foresta: Bursuc – Gramus, Andronic, Coca, Popovici, Paduraru, Ariton, Ene, I. Ungureanu, Petrescu, Nitu. Au mai jucat: Gheorghiasa, F. Ungureanu, Zancu si Gavrileac.

Dorna: I. Marolicaru – Szekely, Iuga, Melinte, Tifui, Vizitiu, Nemes, Groza, Kasper, A. Bostan, Cobzaru.  

CS Juventus II Falticeni – Avântul Todiresti  6 – 0 (0 – 0)

Meci foarte bun facut de echipa falticeneana, care a prezentat o formatie alcatuita din jucatori tineri si foarte tineri. Dupa ce la pauza scorul a fost 0-0, în repriza a doua gazdele au marcat de sase ori prin Tomescu (53, 87), Vali Gramada (55, 64), Zaremba (76) si Fl. Pânzariu (86).

Au jucat formatiile:

Juventus: Iederan – Ciocârlan, Ailenei, Cara, Zaremba, Craiu, A. Pânzariu, Fl. Pânzariu, Luca, Gramada, Tomescu. Au mai intrat: Bijec si Spânu.

Avântul: Chelaru – N. Grosu, Tcaiuc, Anton, Diceanu, Braescu, Buburuzan, Balint, Lazar, Mocanu, Cajvanean. Au mai intrat: Iuga si Tabarcia.

CS Gura Humorului – CSM Bucovina Radauti  4 – 0 (1 – 0)

Joc de buna calitate sportiva, între doua echipe care au în componenta fotbalisti mingicari. Desi terenul a fost acoperit cu zapada, a fost o prima repriza echilibrata care s-a încheiat cu un gol al gazdelor marcat de Gafita, în minutul 45, direct din corner.

În partea a doua a jocului, humorenii s-au impus clar prin reusitele lui Cainari (49), Cocar (53) si Dumitru Negrea (74). De la gazde a lipsit George Neagoe iar de la oaspeti portarul Luca si Ionel Lavric.

Au jucat formatiile:

CS Gura Humorului: P. Negrea – Poienari, Beleca, Ionita, Cainari, Cocar, Bernic, Grosu, Gafita, Macovei, Tanasa. Au mai intrat: Morari, D. Negrea, Obreja si Faraon.

Bucovina: Petrescul – Ilisoi, Zaharia, Martiniuc, Cojocari, Sorodoc, Drângoi, Slavnicu, Apostol, Levitki, Grosu. 


Intră acum și în grupul de