Fotbal, Liga a IV-a : Succes important pentru “feroviari”

Rapid CFR Suceava – Cetatea II Suceava Arbore  2-0 (0-0)

Cele doua formatii au aratat un fotbal de mare angajament, pe un teren greu, acoperit cu zapada, care a solicitat la maximum forma fizica a jucatorilor. Spre lauda lor, atât cei 22 de fotbalisti, cât si brigada de arbitri s-au achitat bine de sarcini.

S-au întâlnit doua echipe valoroase, care vor lupta pentru câstigarea campionatului, dovada si pozitiile ocupate în clasament. La ambele grupari evolueaza jucatori valorosi, unii chiar peste media competitiei.

Întâlnirea a fost echilibrata pâna în minutul 80. În toata aceasta perioada au fost faze de atac la ambele porti, care i-au facut remarcati pe cei doi portari: Pascal (Rapid CFR) si Constantin (Cetatea II).

Finalul partidei a fost unul de infarct. În minutul 90, Marius Ciobanu de la gazde a transformat cu siguranta un penalti si a deschis scorul. Un minut mai târziu, Stamate a dus scorul la 2-0, prilej pentru fanii itcaneni de a scandal imnul oficial al Rapidului.

Au jucat formatiile:

Rapid CFR: Pascal – Sevaciuc, V. Murariu, M. Ciobanu, G. Clim, Spatar, Huluba, Romaniuc, Stamate, Turineac, L. Burlacu. Au mai intrat: Pînzaru, Grigorean, C. Munteanu.

Cetatea II: Constantin – Scutelnicu, Rodrigo, O. Ciobanu, P. Razlog, Ignatescu, Turliuc, D. Ene, O. Pacurari, Homneac, Dimas. Au mai jucat: Martinescu si Dovalciuc.

În urma acestui rezultat, Rapid CFR a egalat la puncte pe Cetatea II si a trecut pe primul loc al clasamentului. 

loading...