Fotbal, Liga a III-a : Duel intre “cetatile” Sucevei si Neamtului


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Cetatea Tg. Neamt

Penultima etapa a turului de campionat din Seria I a Ligii a III-a se va disputa marti, cu începere de la ora 14. Pe “Areni”,  Cetatea Suceava va primi replica ocupantei locului 7, Cetatea Tg. Neamt.

Elevii lui Marian Pana sunt decisi sa câstige si acest joc. Adversara de marti, a sucevenilor nu a excelat pâna acum în partidele disputate în deplasare, acolo unde a obtinut doar doua victorii, în celelalte cinci întâlniri fiind învinsa.

În tabara galben-albastrilor, care au pierdut un singur punct acasa (1-1 cu Pambac) va reveni mijlocasul Ionel Celpan, cel care si-a ispasit etapa de suspendare în partida de la Bârlad.

Având 43 de puncte (cele mai multe dintre toate formatiile din Liga a III-a) si 43 de goluri marcate (cel mai bun atac din esalon), Cetatea Suceava este favorita clara în disputa cu formatia nemteana.

Partida va fi arbitrata de o brigada ieseana, care îl va avea la centru pe Romeo Butnaru, ajutat la cele doua margini de Daniel Stefanescu si Petronela  Anitoaei. Observatorul FRF pentru acest joc este Iosif Gherghely.

CSM Raraul Câmpulung – Aerostar Bacau

Etapa precedenta CSM Raraul a spus “pas” meciului de la Braila. Ramasi fara antrenori, secundul Mihai Eremia parasind si el corabia câmpulungeana, fotbalistii de la poalele Raraului întâlnesc marti, pe Aerostar Bacau. Cu un lot destul de subred, gazdele de marti, pornesc ca out-sideri întâlnirea cu “aviatorii” bacauani, desi vor evolua pe teren propriu.

CSM Raraul a ajuns pe locul 15, retrogradabil, iar în cazul unui nou esec, formatia antrenata de Dan Mândrila si Cristian Popescu ar ajunge la -10 în clasamentul adevarului.

De partea cealalta, Aerostar se afla pe locul 4, în imediata apropiere a podiumului Seriei I, si are, în deplasare, un parcurs identic cu al Raraului, în meciurile de acasa: 3 victorii, doua remize si doua înfrângeri.

Partida va începe de la ora 14 si va fi condusa de o brigada de arbitri alcatuita din Titi Lucian (Botosani) la centru, Trif Alina (Iasi), Iovu Ciprian (Botosani) la cele doua tuse.

FC Bârlad – Juventus Falticeni

În etapa trecuta Juventus a obtinut trei puncte uriase în întâlnirea cu CFR Pascani, puncte care au scos echipa din zona retrogradarii si dau sperante pentru finalul turului de campionat. Suleru si Paul Bosancu au marcat pentru Juventus, care s-a impus cu 2-1 în fata pascanenilor.

Marti, falticenenii vor juca la Bârlad, în fata unei echipe care vineri a fost îngenuncheata de Cetatea, suferind cea mai severa înfrângere, 1-4 pe propriul teren.

Chiar si învinsi de suceveni, bârladenii ocupa locul 5 în clasamentul Seriei I, iar pe teren propriu acestia au obtinut pâna acum 6 victorii si doua înfrângeri. Juventus a câstigat doua meciuri în deplasare si a obtinut o remiza, dar elevii lui Ovidiu Murariu trebuie sa scape de acel -5 din clasamentul adevarului pentru a avea o iarna linistita.

Partida va fi arbitrata de galateanul Sebastian Captan la centru, iar la cele doua margini vor fi ploiestenii Emil Bozieru si Marius Deaconu. 


Intră acum și în grupul de