Incendiu la un atelier de confecții metalice din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

 

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineață la un atelier de confecții metalice situat pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit pentru stingerea flăcărilor cu trei autospeciale.

incendiu 1”La sosirea echipajelor, ardea violent acoperişul atelierului, construit pe astereală din lemn, cu învelitoare din azbociment, existând pericolul de propagare la întrega construcție, precum şi la clădirile învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 5:15”, a declarat Găleată.

El a precizat că acoperişul atelierului a ars pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, flăcările degradând și planşeul şi pereții clădirii pe 100.de metri pătrați.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de maşini, utilaje şi aparate tehnologice lăsate sub tensiune”, a mai arătat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, menționând că din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii militari au salvat o casă de locuit D+P+M, un atelier pentru reparații auto şi un atelier de mobilă.


Intră acum și în grupul de