Acasă Actualitate Doi agenţi de pază au fost bătuţi crunt, cu bâte de baseball...

Doi agenţi de pază au fost bătuţi crunt, cu bâte de baseball de trei rădăuţeni. Acum procurorii i-au trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Rădăuţi a anunţat că a dispus trimiterea în judecată a trei rădăuţeni care s-au răzbunat pe doi agenţi de pază ai unei firme de pază şi protecţie cu spray-uri lacrimogene şi bâte de baseball.

lovire cu bataAstfel, vor fi judecaţi Cosmin Bujanovschi, Marcel-Cristian Hura şi Silviu-Florentin Bujanovschi pentru tulburarea ordinii şi liniştii şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar faţă de infracţiunea de loviri şi alte violenţe cazul s-a clasat după ce victimele şi-au retras plângerile prealabile.



Conform procurorilor, în seara de 8 februarie 2014, pentru a se răzbuna faţă de unii agenţi de pază ai unei firme specializate din Rădăuţi, Cosmin Bujanovschi a recrutat şi mobilizat mai mulţi tineri din anturajul său, i-a dotat cu cagule, spray-uri iritant lacrimogene şi bâte de baseball şi apoi s-a deplasat împreună cu ei la barul „Roma Caffe” din comuna Marginea obiectiv aflat sub protecţia firmei specializate.

În mod deliberat aceştia au generat un scandal  ce a atras intervenţia a doi agenţi de pază care erau de serviciu împrejurare în care i-a atacat împreună cu Marcel Cristian Hura şi cu Silviu-Florentin Bujanovschi cu bâte,  lovindu-i în diferite regiuni ale corpului pe ambii agenţi de pază.

În urma bătăii, cei doi au suferit răni vindecabile în 82-84 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 5-6 zile de îngrijiri medicale. (N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version