Acasă Actualitate Județul Suceava va fi reprezentat de cinci elevi la Olimpiada Națională de...

Județul Suceava va fi reprezentat de cinci elevi la Olimpiada Națională de Biologie


Intră acum și în grupul de

Cinci elevi din județul Suceava vor participa în perioada 17-21 aprilie a.c., la Satu Mare, la etapa națională a Olimpiadei de Biologie.

olimpiada TehnologiiPotrivit IȘJ Suceava, la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” Suceava a avut loc, în data de 5 martie, etapa judeţeană a olimpiadei de biologie la care au participat 240 de elevi (100 din clasa a VII-a si 140 din clasele IX-XII), iar un elev de gimnaziu și patru de liceu s-au calificat la etapa națională a acestei olimpiade.



Astfel,  judeţul Suceava va fi reprezentat de următorii elevi:  George Găitan (clasa a VII-a) de la Școala Gimnaziala Bosanci (prof. Horga Marcela), Alexandru Stejar (clasa a IX-a), de la Colegiul National „Stefan cel Mare” Suceava (prof. Constantineanu Carmen), Diana Crihan (clasa a X-a), de la C.N. „Stefan cel Mare” Suceava (prof. Alexandriuc Camelia), Bogdan Florea (clasa a XI-a), de la C.N. „Stefan cel Mare” Suceava (prof. Vasiliu Gerlinde) și Nicolae Andronic Gorcea (clasa a XII-a), de la C.N. „Petru Rareș” Suceava (prof. Morar A. Ramona).

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version