Liberal- democratii suceveni au marsaluit impotriva coruptiei


Intră acum și în grupul de

Liberal democratii suceveni au organizat miercuri, un mars simbolic intitulat „Marsul împotriva coruptiei” pe traseul sediul PLD- Prefectura si retur. Actiunea a fost organizata de fapt la nivelul tuturor municipiilor resedinta de judet si s-a dorit a fi o manifestare de forta a PLD care sa marcheze  încheierea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare si pentru votul uninominal.

La mars au participat circa 150 de tineri liberal-democrati în frunte cu presedintele si vicepresedintele organizatiei judetene a PLD, deputatii Dumitru Pardau respectiv Romica Andreica, care au purtat pancarte cu inscriptii gen „Jos coruptia”, „Spuneti DA la referendum, „Votati pentru votul uninominal” sau „Jos bosii cu caltabosii”.  

Deputatii Romica Andreica si Dumitru Pardau au avut o întrevedere cu prefectul Orest Onofrei pe care l-au informat în calitatea sa de reprezentant al Guvernului în teritoriu, despre intentia PLD de a depune o motiune de cenzura intitulata „Guvernul Tariceanu II, un guvern corupt, incompetent, incomplet si abuziv”. „Am dorit sa încheiem campania electorala printr-o actiune care sa reliefeze un fapt mai mult decât vizibil pentru toata lumea si anume ca România de astazi traieste sub zodia coruptiei, a incompetentei guvernamentale.

Avem ministri pentru care s-a cerut cercetarea penala, am avut un ministru Decebal Traian Remes care a demisionat din cauza unui scandal de coruptie si cu toate acestea presedintele lui de partid si actualul premier l-a aparat pâna în ultima clipa, avem cred ca cel mai slab, cel mai corupt si cel mai incompetent guvern din 1990 încoace. Tocmai de aceea credem ca sucevenii vor sanctiona la urne coruptia si incompetenta actualului guvern si partidul majoritar care-l compune adica PNL. Credem ca a venit momentul ca sucevenii sa sprijine adevaratii liberali din România pe Theodor Stolojan si eurocandidatii PLD”, a declarat presedintele PLD Suceava, deputatul Dumitru Pardau.


Intră acum și în grupul de