Urmărire cu focuri de armă pentru reţinerea unui contrabandist de ţigări care însă a scăpat


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au depistat în trafic, joi,  pe raza localităţii Lupcina un autoturism marca VW Passat, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.    frontierist trafic

La semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii de frontieră, şoferul autoturismului a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea în mare viteză, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare.

Pe timpul urmăririi, poliţiştii de frontieră au tras un foc de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale, însă nici de această dată şoferul nu a oprit, la scurt timp autoturismul fiind găsit abandonat pe raza localitatii Lupcina.

Maşina era plină cu ţigări de provenienţă ucraineană fiind găsite de 6.810 pachete ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 68.000 lei.

Ţigările au fost confiscate, iar  autoturismul în valoare de 9.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto şi a documentării întregii activităţi infracţionale.(N.B.)


Intră acum și în grupul de