Gheorghe Bodnariu: Norvegia, dă înapoi toți copiii lui Marius și Ruth înainte ca acțiunile tale deplorabile să-ți degradeze reputația în toată lumea!


Intră acum și în grupul de

Circa cinci mii de persoane au participat, sâmbătă, în centrul municipiului Suceava, la un miting de susţinere a familiei Bodnariu, iar  Gheorghe Bodnariu, a cerut Norvegiei să permită reîntregirea familiei.

Protestul a  început cu intonarea imnului de stat, iar participanţii aveau pancarte înscrise cu mesaje de genul  „Copiii aparţin familiei”, „Reuniţi familia Bodnariu” sau „Opriţi Barnevernet”.

Bodnariu protest (28)

Prezent la acest miting, primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că a venit în calitate de cetăţean, de părinte, de bunic, dar şi de primar.

„Este o dramă pe care o trăieşte familia Bodnariu”, a spus Lungu.

Ion Lungu: Astăzi, mai mult ca oricând nu trebuie să ne fie ruşine să apărăm creştinismul

El şi-a exprimat încrederea că lucrurile vor merge într-o direcţie bună şi a menţionat că unul dintre copii a fost returnat familiei, dar consideră că toţi cei cinci fraţi trebuie să fie împreună.

„Astăzi, mai mult ca oricând, valorile familiei, valorile creştinismului trebuie respectate. Trăim o perioadă agitată, vedem că la graniţele ţării noastre şi la graniţele Europei vin alte culturi, alte religii. Nu trebuie să ne fie ruşine să apărăm familia, nu trebuie să ne fie ruşine să apărăm creştinismul”, a spus Ion Lungu.

El consideră că şi această manifestare va da un semnal pentru autorităţile norvegiene, pentru autorităţile române, ca acest caz să se termine fericit.

„Locul acelor cinci copii este în familia Bodnariu, unde trebuie să crească, să primească educaţie”, a spus Ion Lungu.

Bodnariu protest lungu (36)

Deputatul Mircea Lubanovici: Cerem Barnavernet să returneze cât mai curând posibil copiii confiscaţi ai cetăţenilor români

În cadrul manifestării a vorbit şi deputatul Mircea Lubanovici care a spus că a venit în calitate de tată a cinci copii, în calitate de familist convins şi de parlamentar, preşedinte al Comisiei pentru românii din afara graniţelor ţării.

„Sunt reprezentantul direct şi al românilor din Norvegia”, a spus Lubanovici.

Este o problemă internaţională a spus Lubanovici care a menţionat că a fost în Norvegia, a vorbit cu familia Bodnariu, a discutat cu oficialităţi din Norvegia şi cu reprezentanţi ai Barnavenet.

„Din prezentarea lor am constatat că au fost făcute încălcări grave ale Constituţiei Norvegiei şi legilor din Norvegia şi a procedurilor propriului regulament. Doresc să condamnăm împreună aceste practici nelegale. În ceea ce priveşte drepturile familiei, drepturile omului şi drepturile copilului nu există organizaţie care să aibă suveranitate. Aceste drepturi trebuie să fie respectate de toate statele şi de toate organizaţiile. Cerem ca această organizaţie să returneze cât mai curând posibil copiii confiscaţi ai cetăţenilor români. Cerem să înceteze aceste abuzuri împotriva familiilor cetăţenilor lumii şi cerem ca Barnavernet să înceteze acest război împotriva familiei care este prima instituţie creată de Dumnezeu pe pământ”, a spus Lubanovici.

Bodnariu protest lungu (38)

Gheorghe Bodnariu: Norvegia, dă înapoi toți copiii lui Marius și Ruth înainte ca acțiunile tale deplorabile să-ți degradeze reputația în toată lumea!

Din partea familiei Bodnariu a fost transmis un mesaj de Gheorghe Bodnariu, unchiul lui Marius Bodnariu, care a cerut Norvegiei să returneze toţi copiii familiei Bodnariu.

Mesajul integral al familiei Bodnariu:

„La data de 16 Noiembrie, anul trecut, agenții tăi le-au răpit de la școală pe fetele Bodnariu, Eliana și Naomi, i-au confiscat pe Matei și pe Ioan de acasă, iar în ziua următoare, l-au luat și pe bebelușul Ezekiel de la sânul mamei sale. Prin aceste fapte, Barnevernet:

 

– a încălcat drepturi umane elementare!

 

– a discriminat și persecutat o familie care a ales să-și crească copiii conform principiilor fundamentale creștine, familia Bodnariu!

 

– a rupt în bucăți o familie sănătoasă, iubitoare și respectată, familia Bodnariu!

 

– a provocat o mare durere și suferință acestor părinți excepționali, cu o educație superioară, Marius și Ruth Bodnariu!

 

– a traumatizat cinci copii nevinovați, sănătoși și iubiți necondiționat, copiii Bodnariu!

Bodnariu protest (41)

Norvegia, ascultă-ne!

 

Ai crezut că nimeni nu-ți va descoperi atrocitățile, pentru că vreme îndelungată ai reușit să-ți ascunzi faptele deplorabile… dar noi le-am descoperit!

 

Ai crezut că nimeni nu va vedea dincolo de fațada ta atrăgătoare… dar noi am văzut prin vălul tău înșelător și ți-am înțeles intențiile ascunse!

 

Ai crezut că nimeni nu-ți va condamna atrocitățile comise… dar noi le condamnăm și vom atrage asupra lor atenția întregii lumi!

 

Ai crezut că nimeni nu va avea curajul să te înfrunte… dar noi ne-am ridicat împotriva ta și vom continua să stăm neclintiți împotriva atacurilor tale sadistice și opresive împotriva familiilor, părinților și copiilor!

 

Norvegia, suntem și vom rămâne aici! Întăriți după 150 de zile și mai hotărâți ca oricând!

 

Norvegia, ascultă-ne!

 

Ți-ai trimis mercenarii să-ți justifice acțiunile, prezentând cazul Bodnariu ca fiind despre abuz! Cu toate acestea, în lipsa martorilor sau dovezilor temeinice, Norvegia!, cum se face că agenții și cadrele medicale de profesie, după investigații amănunțite și practici controversate, nu au găsit nici urmă de abuz, traume sau maltratare? Din contră, de când sunt în custodia Barnevernet, băieții Bodnariu au fost vizibil învinețiți și zgâriați?!

 

Norvegia, ascultă-ne!

 

Tu zici că acțiunile tale sunt conduse de interesul superior al copilului! Atunci, de ce nu ții cont de copiii Bodnariu care îți cer cu toții să meargă acasă cu părinții lor biologici?!

 

Norvegia, ascultă-ne!

 

Zici că Barnevernet există pentru a ajuta părinții, dar continui să-i ții în captivitate pe copiii Bodnariu cu toate că psihologi norvegieni și chiar psihologi angajați de Barnevernet i-au evaluat pe Marius și Ruth ca fiind părinți responsabili și iubitori! L-ați dat pe bebelușul Ezekiel înapoi părinților săi biologici atunci când judecătorul a decis împotriva voastră! Cum explicați voi că Marius și Ruth pot fi buni părinți pentru Ezekiel, dar nu și pentru ceilalți patru copii?

Bodnariu protest (10)

Norvegia, ascultă-ne!

 

Te împotrivești legilor internaționale, sfidezi logica și bunul simț, ești împotriva părinților biologici de pretutindeni, ești împotriva adevărului și împotriva lui Dumnezeu!

 

Este timpul să faci ce trebuie: fără condiții și fără rezerve, reunește întreaga familie Bodnariu și încetează orice acțiune împotriva acestor părinți!

 

Este timpul să faci ce trebuie: nu mai răpi copii! Acționează cu adevărat în interesul copiilor și nu- i mai confisca de la părinții lor biologici!

 

Norvegia, ascultă-ne!

 

Grăbește-te!

 

Fă ce trebuie și, fără condiții, fără rezerve, dă înapoi toți copiii lui Marius și Ruth înainte ca acțiunile tale deplorabile să-ți degradeze reputația în toată lumea!

 

Fă ce trebuie și dă înapoi necondiționat și fără rezerve toți copiii Bodnariu, înainte ca toată lumea să se ridice împotriva ta!

 

Norvegia, ascultă-L pe Dumnezeu!”, se arată în mesajul familiei Bodnariu.

Participanţii au eliberat sute de baloane care să transmită mesajul de susţinere pe care îl au pentru familia Bodnariu.(N.B.)

Bodnariu protest (44)


Intră acum și în grupul de