Aflat baut la volan si-a abandonat masina dupa ce a provocat un accident


Intră acum și în grupul de

Un tânar din Manastirea Humorului a dat bir cu fugitii dupa ce, beat fiind a lovit o masina ce venea din sens opus. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, pe str. Manastirea Humorului, din orasul Gura Humorului, un autoturism marca Peugeot 406 al carui  conducator auto nu a fost identificat la fata locului deoarece acesta a fugit abandonând autoturismul, datorita vitezei a patruns pe contrasens si s-a izbit lateral în autoturismul marca Dacia condus din sens opus de P. GABRIEL de 45 ani, localnic, posesor al permisului de conducere pentru categoria B, care a fost ranit.

Conducatorul auto P. GABRIEL purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul  fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii suceveni au reusit sa-l identifice pe conducatorul autoturismului abandonat, vinovat de producerea accidentului, acesta fiind B. ADRIAN, de 25 ani din comuna Manastirea Humorului, posesor al permisului de conducere pentru categoriile B,C , iar în momentul testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânarului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de parasirea locului accidentului fara încuviintarea politiei, conducere în stare de ebrietate si vatamare corporala din culpa.


Intră acum și în grupul de