Acasă Actualitate Aflat baut la volan si-a abandonat masina dupa ce a provocat un...

Aflat baut la volan si-a abandonat masina dupa ce a provocat un accident


Intră acum și în grupul de

Un tânar din Manastirea Humorului a dat bir cu fugitii dupa ce, beat fiind a lovit o masina ce venea din sens opus. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, pe str. Manastirea Humorului, din orasul Gura Humorului, un autoturism marca Peugeot 406 al carui  conducator auto nu a fost identificat la fata locului deoarece acesta a fugit abandonând autoturismul, datorita vitezei a patruns pe contrasens si s-a izbit lateral în autoturismul marca Dacia condus din sens opus de P. GABRIEL de 45 ani, localnic, posesor al permisului de conducere pentru categoria B, care a fost ranit.

Conducatorul auto P. GABRIEL purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul  fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.



Politistii suceveni au reusit sa-l identifice pe conducatorul autoturismului abandonat, vinovat de producerea accidentului, acesta fiind B. ADRIAN, de 25 ani din comuna Manastirea Humorului, posesor al permisului de conducere pentru categoriile B,C , iar în momentul testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânarului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de parasirea locului accidentului fara încuviintarea politiei, conducere în stare de ebrietate si vatamare corporala din culpa.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version