Acasă Actualitate Utilajul multifuncţional care va întreţine drumul Transrarău a ajuns la Suceava

Utilajul multifuncţional care va întreţine drumul Transrarău a ajuns la Suceava


Intră acum și în grupul de

Un utilaj multifuncţional Unimog achiziţionat de CJ Suceava şi care va întreţine drumul Transrarău pe tot parcusul anului a ajuns la Suceava şi urmează să fie transferat la cantonul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Suceava.

unimog



Utilajul respectiv urmează să fie folosit iarna şi vara pentru întreţinerea drumului şi este dotat cu plug de zăpadă, freză de zăpadă, sărăriţă, dar şi cu cositoare şi perie frontală.

 

 

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat în urmă cu cinci luni că autorităţile sucevene intenţionează să menţină deschis traseul turistic Transrarău cât mai mult timp posibil şi că va fi achiziţionat un utilaj multifuncţional de deszăpezire care să fie folosit pentru deszăpezirea drumului.

Preşedintele CJ Suceava a precizat că acest utilaj multifuncţional va fi folosit şi pe timp de vară pentru că va avea accesorii pentru cositul ierbii de pe marginea drumurilor judeţene.

 

CJ Suceava a inaugurat, în septembrie 2014 drumul Transrarău, care face legătura între drumul naţional DN 17 B şi Masivul Rarău, iar după modernizare a fost impusă restricţia de tonaj, astfel încât drumul turistic să fie folosit doar de autoturisme şi de autovehicule cu masa sub 3,5 tone.

 

Calea de acces spre Rarău are un profil de drum special, de munte, viteza de mers fiind de 30 de kilometri la oră.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version