Penultima ședință a CJ Suceava din acest mandat. Nechifor: Cred că am funcționat ca o administrație publică modernă și eficientă


Intră acum și în grupul de

La penultima sedinta a Consiliului Județean Suceava din acest mandat  sunt prezenti 33 de consilieri judeteni.

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

”Multumesc Ministerului Sanatatii si dlui Arafat pentru faptul ca au fost virate doua milioane de lei pentru reparatii si extindere UPU la Spitalul Judetean.

Pentru ca e penultima sedinta de CJ cred ca e normal sa va multumesc acum pentru cei patru ani petrecuti impreuna, care au fost frumosi si cu multe provocari. Eu personal m-am simtit ca intr-o familie si va multumesc pentru asta. Cred ca am facut lucruri inportante impreuna. Regret foarte mult ca o parte dintre noi nu o sa ne revedem in noul mandat. Mi-as fi dorit echipa de azi sa mearga mai departe. Sa fiti mai departe asa cum va stiu eu.

Avem o situatie speciala la Solca si mi-am facut obiceiul ca atunci cand apelam la Fondul de rezerva sa mergem sa vedem despre ce e vorba. Ministerul Muncii trebuia sa asigure resurse pentru 79 de batrani fara nici un suport. O sa va rog sa imi dati mandat sa merg maine acolo si sa vad care e situatia. Sunt datorii de un 1 miliard lei catre furnizori.

V-as fi recunoscator ca saptamana viitoare sa ne putem revedea si sa apelam la Fondul de rezerva ca acei oameni sa poata avea macar un Paste fericit. As vrea sa merg cu administratorul si secretarul judetului acolo”.

Nechifor sustine o conferinta de presa.

Catalin Nechifor

”Chiar am vrut sa multumesc tuturor pentru buna colaborare pentru cei 4 ani. Chiar daca au fost greutati, au fost ani frumosi. Chiar daca de multe ori ne-am necajit ca nu am putut face mai mult, dar din vina, mai degraba a altora. Ne incurca foarte mult minsterele la decontari si zona sociala. Cred că am funcționat ca o administrație publica modernă și eficientă.

Cele 98 % din voturi au fost unanime si asta demonstreaza ca cei care suntem in acest CJ au inteles de ce am ajuns aici si de ce am fost votati de oameni, nu pentru circ, ci pentru a ne face datoria.

Regret ca o parte nu vor mai fi colegi in viitorul mandat. Cred ca trebuie sa gasim formula prin care sa ne consultam, poate sa ne mai intalnim si sa ii invitam la sedintele care vor fi importante.

Pregatisem o surpriza ca sa anuntam ca am redeschis Transrarau de Paste. Inteleg ca deja nu prea mai sunt locuri de cazare in judetul Suceava pentru Paste. Vroiam sa redeschidem traseul, il curateseram, dar a nins acum si e zapada. Marti vom mai reface ce e de refacut cu un utilaj cumparat de CJ si care e foarte bine dotat pentru zona de munte. Vom vedea masina la treaba, saptamana viitoare.”


Intră acum și în grupul de