VIDEO Tânăr din Rădăuţi blocat într-un arbore la 12 metri înălţime cu o mână şi un picior fracturate, salvat de pompieri


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care acţiona pentru tăierea unui copac în municipiul Rădăuţi a fost lovit de o ramură groasă ce i-a provocat fracturi la o mână şi un picior şi a rămas blocat la 12 metri înălţime.

Potrivit ISU Suceava, militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au intervenit pentru salvarea unei persoane, care în urma unor operaţiuni de defrişare a unui arbore, a rămas blocată la o înălţime de aproximativ 12 metri.

Astfel, în timp ce tăia crengile unui copac, tânărul în vârstă de 26 de ani, care era asigurat cu echipament corespunzător, a fost surprins de o ramură groasă care a căzut peste el, provocându-i fracturi la o mână şi la un picior. Bărbatul se afla în imposibilitatea de a se mai mişca şi de a coborî din copac.

Sosiţi la faţa locului, pompierii salvatori au urcat la tânăr, l-au asigurat, şi cu ajutorul accesoriilor din dotare l-au coborât în siguranţă.

La sol, un echipaj de pompieri paramedici SMURD i-a acordat primul ajutor medical, după care l-au transportat la Centrul de primire Urgenţe al Spitalului Rădăuţi, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. (N.B.)


Intră acum și în grupul de