O falsa scrisoare a primarului Lungu, seful PNL Suceava, a fost distribuita in Suceava si Siret


Intră acum și în grupul de

>click pe imagine pentru marire< Biroul Electoral Judetean Suceava a admis plângerea formulata de PNL­ S­uceava privind falsa scrisoare atribuita primarului liberal al Sucevei, Ion Lungu, prin care acesta ar cere alegatorilor sa voteze un alt partid la alegerile europarlamentare si a dispus încetarea difuzarii, interzicerea si conservarea materialelor electorale de autoritatile de ordine publica.

O falsa scrisoare atribuita primarului liberal al Sucevei a fost distribuita în noaptea de vineri spre sâmbata în orasele Suceava si Siret, iar primarul Ion Lungu a depus plângeri atât la Politie, cât si la BEJ. În plângere, Ion Lungu, care este si presedinte al Organizatiei judetene Suceava a PNL sustine ca prin aceste materiale se încearca denigrarea imaginii sale si a organizatiei pe care o conduce.  

BEJ Suceava a admis plângerea si a dispus încetarea difuzarii materialelor electorale, interzicerea acestora, înlaturarea si conservarea lor de autoritatile de ordine publica. Pâna duminica dimineata câteva sute de scrisori cu mesajul mentionat fusesera deja transmise în cele doua orase. 


Intră acum și în grupul de