Jandarmii au prins in flagrant doi CFR-isti ce furau motorina in Gara Falticeni


Intră acum și în grupul de

O patrula din cadrul Sectiei de Jandarmi Falticeni, care executa serviciul de ordine si siguranta publica pe raza localitatii, a observat la aproximativ 700 de metri de statia C.F. Falticeni doua persoane care scoteau combustibil din rezervorul unei locomotive. Jandarmii falticeneni i-au identificat pe cei doi ca fiind C. C, în vârsta de 51 ani si M. I, în vârsta de 45 ani, ambii angajati ai CFR S.A.  

Potrivit purtatorului de cuvânt al I.J.J.Suceava, locotenent Bogdan Cornaci, colegii falticeneni i-au adresat o serie de întrebari lui M. I. Privind furtunul din material plastic si cele doua recipiente continând 13 litri motorina gasite asupra sa, iar acesta a recunoscut ca a sustras combustibilul cu complicitatea colegului sau. În urma verificarilor efectuate în prezenta sefului Garii Falticeni, jandarmii au descoperit la mai putin de 50 de metri de calea ferata înca doua canistre continând fiecare câte 20 litri de motorina.

Jandarmii din Falticeni au întocmit actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt calificat, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Falticeni.  


Intră acum și în grupul de