VIDEO Doi morţi şi şase răniţi, bilanţul accidentului produs sâmbătă seara la Brodina


Intră acum și în grupul de

Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite în urma accidentului produs sâmbătă seara în zona localităţii Paltinu din Brodina după ce un călugăr care conducea un autoturism de teren cu volan pe partea dreaptă a intrat într-o depăşire şi a lovit frontal un autoturism Renault înmatriculat în Botoşani şi care circula regulamentar.

Astfel, în urma accidentului a murit pe loc Gheorghe Covaşă, 79 ani, socrul şoferului de 20 de ani din Renault, Constantin Florin Şerban, care a suferit un traumatism de coloană şi un traumatism toracic. În această maşină se afla şi fata lui Şerban, în vârstă de cinci ani care a suferit contuzii minore şi nu a necesitat internarea în spital.

Din maşina condusă de călugăr a murit un tânăr de 24 de ani din Suceava, Andrei Bejan, care a fost adus la Spitalul Judeţean Suceava în stare gravă, cu şoc hemoragic, a fost resuscitat şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, dar nu a supravieţuit.

Tot în stare gravă sunt două tinere care se aflau în maşina de teren, Andreea Bejan şi Ana Florea, în timp ce două surori din Cornu Luncii, Aurora şi Adriana Diaconu, au suferit contuzii minore şi nu au necesitat internarea.

Potrivit comunicatului Poliţiei Judeţene Suceava, sâmbătă seara, la ora 19.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, pe raza comunei Brodina, un bărbat de 41 de ani, din comuna Ulma, s-a angajat în depăşirea unui autoturism care circula în faţa sa, însă, din cauza vitezei excesive şi a faptului că drumul pe care circula era acoperit cu pietriş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un tânăr de 20 de ani, din judeţul Botoşani.

În urma coliziunii, a rezultat decesul unui bărbat de 79 de ani, din comuna Brodina, pasager al autoturismului care circula regulamentar şi a unui tânăr de 24 de ani, din municipiul Suceava, pasager al autoturismului condus de bărbatul de 41 de ani, precum şi vătămarea corporală a şase persoane, printre care şi conducătorul auto de 20 de ani.

Cele şase victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngriji medicale.

Conducătorul auto de 41 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia şi celuilalt conducător auto li s-au  recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de