Cătălin Nechifor anunţă curse de pe Aeroportul Suceava spre Bruxelles, Barcelona, Roma şi Torino


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, luni, că în puţin timp se vor anunţa curse din această toamnă de pe Aeroportul Suceava spre Belgia, Spania şi Italia.

 

Nechifor a anunţat că la Aeroportul Suceava s-au încheiat lucrările pentru instalarea sistemului de aterizare ILS care permite aterizarea aeronavelor pe timp de ceaţă.

„Practic, aeroportul Suceava mai are de făcut doar câteva sisteme de probă şi control”, a spus Nechifor care a adăugat că aeroportul sucevean e pus la punct.

aeroport

„ Vrem ca, din această toamnă,  după ce am anunţat Londra, charterul de vară, cursele spre Bucureşti cu Tarom, să putem anunţa în scurt timp şi Bruxelles, şi Spania cu Barcelona şi Italia cu Roma şi Torino”, a spus Nechifor.

Totodată, el a precizat că se urmează să fie pus în aplicare şi proiectul de amenajare a Terminalului 2 pentru cursele externe.

Wizz Air urmează să opereze din luna august curse spre Londra cu patru curse săptămânale, iar din luna iunie va opera un charter Suceava-Antalya.

Tarom operează în prezent curse cu over-night de duminică până vineri.

Nechifor nu a precizat care sunt companiile care vor opera noile destinaţii de pe aeroportul sucevean.(N.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de