PLD nu-si insuseste „scrisoarea falsa” si da vina pe o grupare PNL ce vrea rasturnarea lui Ion Lungu de la sefia PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Presedintele PLD Suceava, deputatul Dumitru Pardau, a declarat luni, într-o conferinta de presa ca spera ca Politia sa-i identifice pe cei care au distribuit sâmbata, în municipiul Suceava si orasul Siret o scrisoare falsa prin care primarul PNL al Sucevei, Ion Lungu, ar fi cerut alegatorilor sa voteze PLD.

Dumitru Pardau a spus PLD nu are nimic în comun cu aceasta întâmplare.

În opinia acestuia cei care au tiparit aceste bilete se afla chiar în PNL, si fac parte din grupul care doreste rasturnarea conducerii PNL Suceava.

Primarul PNL, Ion Lungu- presedintele PNL Suceava a depus câte o plângere la Politie si la Biroul Electoral Judetean dupa ce, o falsa scrisoare atribuita acestuia, prin care ar fi cerut alegatorilor sa voteze PLD si candidatii acestui partid la alegerile europarlamentare a fost distribuita în noaptea de vineri spre sâmbata în municipiul Suceava si orasul Siret.

Prin intermediul scrisorii Ion Lungu îsi cerea scuze pentru declaratiile facute împotriva senatorului Gheorghe Flutur si PLD pentru ca ar fi fost fortat de premierul Calin Popescu Tariceanu, dar ca le regreta, iar la final acesta îndemna electoratul sa voteze PLD si candidatii acestui partid.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat ca materialele calomnioase au fost realizate cu scopul de a induce în eroare populatia localitatilor, în scopul obtinerii de voturi pentru alegerile pentru Parlamentul European pentru PLD si pentru denigrarea imaginii sale si a organizatiei PNL Suceava.  


Intră acum și în grupul de