In „orasul lui Flutur” PNL a obtinut 42,36 la suta din voturi, primarul Ursaciuc respectand promisiunea facuta lui Tariceanu


Intră acum și în grupul de

În orasul Gura Humorului, unde domiciliaza presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur PNL a câstigat 42, 36 la suta din voturi, iar PLD a obtinut 27,33 la suta.

Primarul liberal din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care si-a propus ca în aceste alegeri sa obtina în oras cel mai bun scor electoral din mediul urban, crede ca a reusit obiectivul.

În cadrul vizitei premierului Calin Popescu Tariceanu la Gura Humorului, ce a avut loc sâmbata, 17 noiembrie, primarul liberal Marius Ursaciuc a spus presedintelui PNL ca si-a propus sa obtina cel mai mare scor electoral al PNL din tara la alegerile pentru Parlamentul Europei. Calin Popescu Tariceanu l-a încurajat si i-a promis atunci, ca îl asteapta în 26 noiembrie, dupa alegeri, la Bucuresti, sa-l felicite pentru rezultatul obtinut la aceste alegeri. Luni, dupa-amiaza media pe tara a PNL era de 13,45 la suta.

Urmeaza ca si premierul sa se achite de promisiunea facuta atunci, de a sprijini proiectele turistice ale primarului Marius Ursaciuc.

În urma alegerilor europarlamentare de duminica, în Gura Humorului PNL a obtinut 42,36 la suta, PLD-27,33 la suta, PSD- 13,2 la suta si PD-8,3 la suta.

„Liberalismul a câstigat în Gura Humorului”, a spus Marius Ursaciuc.


Intră acum și în grupul de