In “orasul lui Flutur” PNL a obtinut 42,36 la suta din voturi, primarul Ursaciuc respectand promisiunea facuta lui Tariceanu

În orasul Gura Humorului, unde domiciliaza presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur PNL a câstigat 42, 36 la suta din voturi, iar PLD a obtinut 27,33 la suta.

Primarul liberal din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care si-a propus ca în aceste alegeri sa obtina în oras cel mai bun scor electoral din mediul urban, crede ca a reusit obiectivul.

În cadrul vizitei premierului Calin Popescu Tariceanu la Gura Humorului, ce a avut loc sâmbata, 17 noiembrie, primarul liberal Marius Ursaciuc a spus presedintelui PNL ca si-a propus sa obtina cel mai mare scor electoral al PNL din tara la alegerile pentru Parlamentul Europei. Calin Popescu Tariceanu l-a încurajat si i-a promis atunci, ca îl asteapta în 26 noiembrie, dupa alegeri, la Bucuresti, sa-l felicite pentru rezultatul obtinut la aceste alegeri. Luni, dupa-amiaza media pe tara a PNL era de 13,45 la suta.

Urmeaza ca si premierul sa se achite de promisiunea facuta atunci, de a sprijini proiectele turistice ale primarului Marius Ursaciuc.

În urma alegerilor europarlamentare de duminica, în Gura Humorului PNL a obtinut 42,36 la suta, PLD-27,33 la suta, PSD- 13,2 la suta si PD-8,3 la suta.

„Liberalismul a câstigat în Gura Humorului”, a spus Marius Ursaciuc.

loading...