Lungu anunţă licitaţii la zona de agrement, străzile M Sadoveanu şi Bogdan Vodă şi drumuri şi parcări în cartierul Europa


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că se desfăşoară proceduri de licitaţii electronice pentru mai multe investiţii în municipiu, de la zona de agrement la drumuri şi parcări în cartierul Europa.

zona agrement tatarasi (1)

Astfel, primarul a spus că la licitaţia pentru zona de agrement din zona Tătăraşi, proiect estimat la 7,7 milioane de lei,  au fost depuse patru oferte, iar în prezent se fac evaluările de eligibilitate a respectivelor firme.

El a menţionat că unul dintre cele două iazuri a fost curăţat de nămol şi că se lucrează la al doilea iaz, astfel încât să fie reabilitate odată cu începerea lucrărilor de amenajare a zonei de agrement.

Lungu a mai spus că pe SEAP a fost lansată licitaţia electronică pentru reabilitarea străzii Mihail Sadoveanu cu 2,3 milioane de lei şi a străzii Bogdan Vodă cu circa 750.000 de lei. El a explicat că străzile respective au fost afectate de lucrări de apă şi canalizare şi urmează să fie reabilitate.

Un alt proiect unde s-a declanşat procedura de licitaţie este cel în valoare de 2,3 milioane de euro pentru realizarea de cinci străzi şi parcări în cartierul Europa.

Primarul a spus că la această licitaţie s-au înscris opt firme ceea ce înseamnă că este un proiect de interes, iar în prezent se face evaluarea de eligibilitate.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de