Patru eleve de la Colegiile Naţionale “Petru Rareş” şi “Ştefan cel Mare” Suceava au obţinut premii şi menţiuni la Olimpiada Naţională de Limba Germană Modernă


Intră acum și în grupul de

Patru din cei opt elevi din judeţul Suceava, care au participat la etapa naţională a Olimpiadei de Limba Germană Modernă, organizată la Ploiești, în perioada 19 – 25 aprilie 2016, s-au întors cu premii și mențiuni.

germana

Potrivit inspectorului şcolar pentru limbi moderne,profesor Constantin Tiron, la Secțiunea eseu s-au obţinut următoarele rezultate: eleva Eliada Cîrlan, clasa a IX-a, nivelul lingvistic B1, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, a obținut premiul II (profesor îndrumător Anca Zaharia), eleva Amalia Zgîian, clasa a X-a, nivelul lingvistic C1, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, a obținut premiul III (profesor îndrumător Ramona Greciuc), iar eleva Ana Maria Marcu, clasa a XII-a, nivelul lingvistic B2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, a obținut mențiune (profesor îndrumător Sofia Grigoreanu).

El a spus că eleva Marcu Ana Maria a obținut mențiune și la secțiunea proiect.

La Secţiunea proiect, o altă elevă de la Colegiul Naţional “Petru Rareş”Suceava, Medeea Theodora Soroceanu, din clasa a IX-a, nivelul lingvistic B2, a obținut premiul III (profesor îndrumător Mihai Crudu).

“Din Comisia Centrală a Olimpiadei de Limba Germană Modernă de la Ploiești, a făcut parte, ca membru evaluator, prof. Angelica Popovici de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți”, a mai spus inspectorul şcolar sucevean Constantin Tiron. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de