Adăpost de animale distrus de flăcări, în urma unui incendiu pus intenționat într-o gospodărie din satul Gura Solcii


Intră acum și în grupul de

Un adăpost de animale dintr-o gospodărie din satul Gura Solcii, comuna Grăniceşti, a fost distrus de flăcări, în urma unui incendiu pus intenționat. Din fericire, în interior nu se aflau animale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat prin 112, miercuri noapte, la ora 22:23, pentru stingerea flăcărilor intervenind cu patru autospeciale militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Milişăuţi şi Grăniceşti.

pompieri, incendiu Straja (3)

”La sosirea echipajelor, ardea adăpostul de animale, construit din lemn şi acoperit cu tablă, existând pericolul de propagare la depozitul de furaje”, a arătat Găleată, precizând că incendiul a fost lichidat la ora 0:15 şi a ars adăpostul de animale, pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, a mai menționat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, care a adăugat că nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat depozitul de furaje.


Intră acum și în grupul de