Liberalii din Suceava spun doar cu jumatate de gura ca sunt multumiti de rezultatele alegerilor la europarlamentare


Intră acum și în grupul de

Liberalii sunt cea de a patra forta politica a municipiului Suceava, în conditiile în care detin functia de primar al municipiului resedinta de judet, au un post de viceprimar si 7 mandate de consilier local. Cu toate acestea, mesajul PNL pentru localitatea Suceava nu a fost deloc bine receptionat de suceveni, motiv pentru care majoritatea a optat fie pentru PD, fie pentru PSD sau chiar pentru PLD (adversarul direct al liberalilor).

Presedintele organizatiei municipale a PNL, Angela Zarojanu a declarat marti, ca nici nu se pune problema vreunei demisii de onoare din partea vreunui membru al conducerii PNL Suceava, ba mai mult, rezultatele sunt tratate ca fiind peste media pe tara, si asta este ca si cum sucevenii ar vota cu primarul liberal Ion Lungu în proportie de peste 70 %.  

Angela Zarojanu s-a eschivat marti de la dialogul cu mass-media, însa spre finalul zilei a declarat ca rezultatul „este unul bun, dar nu foarte bun”. Aceasta a spus ca în perioada urmatoare va exista si o analiza în cadrul organizatiei municipale cu privire la rezultatul votului si este foarte probabil sa se ia unele masuri. „Noi liberalii am facut o campanie decenta. Personal am de gând sa-mi continui activitatea pâna dupa alegerile locale”, a mai spus Angela Zarojanu.


Intră acum și în grupul de