Rezultatele votului alegerilor euro-parlamentare sunt proiectia fidelitatii membrilor PC fata de partid


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale Suceava a PC, Ovidiu Ilisei a declarat marti, ca rezultatele votului de la alegerile euro-parlamentare nu sunt altceva decât proiectia fidelitatii membrilor PC fata de partid. Ovidiu Ilisei a spus, într-o conferinta de presa ca voturile primite de PC nu au avut ca suport un mesaj de la centru ci doar campania din om în om pe care membrii de baza ai PC au facut-o în municipiu.

„ Sunt convins ca nu am primit nici un vot pe considerente politice. Acest lucru denota faptul ca mesajul transmis de forurile superioare a fost gresit interpretat de electoratul sucevean. PC a propus masuri politice sociale netinând cont de electoratul care a consacrat acest partid pâna acum” a declarat Ilisei. Acesta si-a exprimat nemultumirea totala fata de rezultatele de sub 5 % obtinute de PC Suceava.

Ovidiu Ilisei a mai spus ca în momentul de fata organizatia municipala nu poate fi acuzata de vreo nereusita în conditiile în care conducerea a fost numita recent si nu a avut sansa sa-si demonstreze valoarea.

Cert este faptul ca PC Suceava va analiza cu foarte mare seriozitate rezultatele  obtinute si va lua „masurile cele mai drastice cu membrii neloiali”.


Intră acum și în grupul de