Ucrainean în vârstă de 63 de ani, prins de polițiști la Straja cu țigări de contrabandă în valoare de 60.000 de lei ascunse în mașină


Intră acum și în grupul de

Un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit, miercuri, la pra 15:58,  pentru control pe raza comunei Straja, autoturismul condus de un bărbat de 63 de ani, din Ucraina.

”În urma verificării interiorului autoturismului, polițiștii au identificat un spațiu special amenajat, în care se aflau 5.538 pachete de țigări cu banderole fiscale ucrainene. Țigările în valoare de aproximativ 60.000 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de aproximativ 3.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

tigari contrabanda1

Sursa citată precizează că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, bărbatul de 63 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 28.04.2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.

 


Intră acum și în grupul de