Organizatia municipala a PD isi pune laurii pe frunte


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale Suceava a PD, Florin Olaru, a tinut sa precizeze marti, ca procentul realizat de PD în „capitala” judetului de 24,8%, este cel mai mare pe care l-a obtinut vreodata partidul. Acesta considera ca scorul obtinut arata ca mesajul partidului a fost receptionat corect si ca militantii si-au facut datoria. Florin Olaru a mentionat ca problemele pe care oamenii le-au ridicat în întâlnirile directe cu militantii Partidului Democrat vor fi „litera de lege” pentru organizatie. 

Rezultatul obtinut de PD în municipiul resedinta de judet îl face pe liderul democrat sa creada ca noua echipa de conducere este una sudata si ca este pregatita pentru performante politice.

Organizatia locala a PD Suceava doreste câstigarea primariei municipiului Suceava la alegerile locale de anul viitor si obtinerea majoritatii în Consiliul Local.

„Rezultatele ne îndreptatesc sa speram la mai mult. Vom face o analiza a activitatii depuse de militantii nostri pe fiecare cartier al municipiului si vom interveni din mers pentru a fi mai performanti în viitor” a afirmat Florin Olaru, care a mai adaugat ca fara munca sustinuta a fiecarui membru nu s-ar fi obtinut un rezultat asa de bun si a tinut sa le multumeasca.


Intră acum și în grupul de