Fotbal : Mourinho si-a dat acordul pentru a antrena Anglia


Intră acum și în grupul de

Jose Mourinho a devenit favorit la preluarea bancii tehnice a nationalei Angliei. Portughezul recunoaste ca ar accepta o eventuala oferta a Federatiei Engleze de Fotbal si ca ar spune „da” propunerii de a deveni noul selectioner al reprezentativei Albionului.

„Federatia trebuie sa spuna daca este interesata de serviciile mele. Eu nu pot sa spun ce cred decât dupa ce ei ma anunta ca sunt interesati. Reprezentantii nationalei sa vina sa ma caute, eu nu pot sa exclud o oferta de a prelua echipa nationala. Nimic nu e exclus”, a declarat fostul tehnician al lui Chelsea pentru tabloidul The Sun.

Numirea lui Mourinho în functia de selectioner este sustinuta si de antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, care afirma ca portughezul este cel mai potrivit pentru respectiva functie. „Jose Mourinho ar trebui sa fie noul antrenor al Angliei. Rolul unui selectioner este acela de a-si motiva jucatorii si nimeni nu este mai potrivit sa faca acest lucru decât Mourinho”, a declarat tehnicianul scotian. Sa îi fie oare teama lui Ferguson de o revenire a portughezului la Chelsea sau la alta grupare din Premier League?!


Intră acum și în grupul de