Fotbal : Thereau este din nou al Stelei. Cel putin pana la vara


Intră acum și în grupul de

Desi echipa lor de suflet a remizat cu Slavia Praga si si-a luat „ramas bun” de la Europa în sezonul în curs, fanii Stelei au si motive de bucurie si de optimism în privinta returului de campionat. Anderlecht s-a înteles cu formatia din Ghencea în privinta atacantului Cyril Thereau, francezul urmând sa revina în tricoul ros-albastru din iarna. Doar sub forma de împrumut însa, pâna în vara anului viitor.

Impresarul fotbalistului francez s-a deplasat în România si a fost prezent marti seara, în Ghencea, la meciul cu Slavia. Acolo, el a discutat cu oficialii Stelei si a ajuns la un acord: Thereau va reveni în Ghencea pentru sase luni. În plus, ros-albastrii vor avea prima optiune pentru cumpararea atacantului, la vara.

Vestea revenirii în Ghencea a fost primita cu zâmbetul pe buze de catre fotbalist. „E clar, voi reveni în România, la Steaua. M-au cautat si Dinamo si Rapid, însa eu îmi doresc Steaua. Stiu echipa, stiu jucatorii, m-am simtit bine acolo, am avut evolutii frumoase. În plus, suporterii au fost fantastici si la plecare am spus ca nu îmi vor iesi niciodata din inima”, a declarat Thereau pentru cotidianul Gazeta Sporturilor. Atacantul francez a mai tinut sa precizeze ca doreste sa ramâna la Steaua si dupa expirarea împrumutului. „Stiu ca exista o oferta clara, astept ca sefii clubului de la Bucuresti sa se puna de acord cu cei de la Anderlecht în privinta transferului meu definitiv”, a mai spus vârful lui Anderlecht.

Urmeaza Camus?! Revenirea lui Thereau în tricoul ros-albastru deschide portile din Ghencea si lui Fabien Camus, cei doi francezi fiind buni prieteni înca de pe când evoluau împreuna la gruparea de prima liga belgiana Charleroi. Impresarul mijlocasului, Jean Luc Barres, confirma interesul Stelei pentru clientul sau. „Nu se pune problema ca Fabien sa ajunga la Bucuresti în zilele urmatoare, însa este foarte adevarat ca am primit o oferta din partea Stelei. Este, de fapt, singura propunere pe care jucatorul o are în momentul de fata. Negociem cu Steaua si vom vedea ce finalitate vor avea discutiile”, a declarat Barres.


Intră acum și în grupul de