Peste opt mii de persoane au participat la Târgul de cai de la Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

Peste opt mii de persoane au participat, duminică, la Târgul de cai organizat la Horodnic de Sus de Consiliul Judeţean Suceava, Primăria din localitate şi Hanul Voievozilor.

cal targ

La această acţiune au fost prezentaţi sute de cai, dar şi atelaje, iar participanţii au asistat şi la un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” şi au gustat din produse specifice zonei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că  ediţia din acest an a acestui târg a fost cea mai importantă pentru că au fost prezetaţi circa două sute de cai şi foarte multe atelaje.cai horodnic

El a arătat că, în pofida vremii, la târg au venit mii de persoane din întregul bazin Rădăuţi-Vicovu de Sus, fiind acoperit un areal de la Putna la Milişăuţi.

Nechifor a menţionat că persoanele prezente la târg au urmărit probele specifice, au participat la un spectacol folcloric şi au gustat şi din produsele zonei.

Acest târg este o ocazie foarte bună pentru formarea preţului pentru cabaline şi atelaje, dar este şi un prilej pentru încheierea de contracte.(N.B.)

dans hordonic


Intră acum și în grupul de