Acasă Actualitate Un datornic din Vatra Moldovitei si-a agresat binefacatorii si i-a amenintat cu...

Un datornic din Vatra Moldovitei si-a agresat binefacatorii si i-a amenintat cu incendierea casei


Intră acum și în grupul de

Un tânar din Vatra Moldovitei si-a amenintat si lovit binefacatorii care i-au împrumutat niste bani, dupa care a spus ca le da foc la casa. Potrivit purtatorului de cuvânt al I.J.J.Suceava, locotenent Cornaci Bogdan, în ziua de 25 noiembrie, în jurul orelor 20.30, membrii unei patrule de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vatra Moldovitei, care executau serviciul de ordine si siguranta publica pe raza localitatii, au intervenit pentru aplanarea unui conflict între trei persoane, dintre care una se manifesta agresiv la adresa celorlalte. La vederea echipajului, aceasta a încercat sa fuga, însa a fost oprita de jandarmi, care au constatat ca se numeste D. Aurelian, de 20 ani, din localitatea Vatra Moldovitei.

În urma verificarilor efectuate s-a constatat ca, în seara respectiva,  D. Aurelian si C. Vasile au purtat o discutie în contradictoriu privind o datorie neonorata a celui dintâi. În momentul în care în discutie a intervenit si mama lui C. Vasile, D. Aurelian a devenit violent, femeia reclamând faptul ca a fost lovita în mod repetat cu pumnii în zona capului de catre acesta.



Agresorul i-a amenintat pe cei doi cu acte de violenta în zilele urmatoare si cu incendierea locuintei.

Jandarmii au întocmit actele premergatoare pentru savârsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si amenintare, iar dosarul a fost înaintat spre solutionare Parchetului de pe lânga Judecatoria Câmpulung Moldovenesc. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version