Arhimandritul Justin Dragomir, starețul Mănăstirii Bogdana, ctitor la biserica din Andrieşeni, județul Iași


Intră acum și în grupul de

Arhimandritul Justin Dragomir, stareţul Mănăstirii Bogdana din judeţul Suceava, a oferit un ajutor financiar pentru continuarea lucrărilor de construcţie la biserica cu hramurile “Sfântul Ierarh Nicolae” şi “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Parohia Andrieşeni, Protopopiatul Iaşi 1, judeţul Iaşi.

Arhimandritul Justin Dragomir

Cu prilejul Sfintei Liturghii din Duminica Tomei (n.r. duminică, 8 mai 2016) oficiată în Parohia Andrieşeni, din judeţul Iaşi, de Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul, Episcop-vicar al Eparhiei Iaşilor, Preacuvioşia Sa a promis părintelui paroh Mihai Cepeliuc că va depune în contul Parohiei Andrieşeni suma de 10.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de construcţie la biserica Sfântului Ierarh Nicolae.

„Avem multe greutăţi la Bogdana, dar dorim să oferim un ajutor de 10.000 de lei Parohiei Andrieşeni. Prin aceasta, vrem să-l încurajăm pe părintele paroh Mihai Cepeliuc, ctitor al două biserici, şi pe cei ce îl sprijină în activitatea pastorală”, a spus arhimandritul Justin Dragomir.

 

Cu lacrimi în ochi, preotul paroh Mihai Cepeliuc, a mulţumit părintelui Justin, prezent în Andrieşeni pentru al treilea an consecutiv. În semn de recunoştinţă, oamenii l-au aplaudat pe stareţul de la Bogdana.

Menţionăm că duminică, 8 mai 2016, PS Calinic Botoşăneanul a oficiat Sfânta Liturghie în altarul Parohiei Andrieşeni, cu prilejul Duminicii Tomei. Este al zecelea an de când ierarhul de la Iaşi vine în mijlocul comunităţii din Andrieşeni. (Constantin Ciofu, coordonatorul Clubului Fotografilor Iaşi)

biserica din Andrieseni


Intră acum și în grupul de