Un bărbat din Dolhasca, reţinut pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat un consătean


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani din Dolhasca a fost reţinut pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un consătean de 46 de ani.

Poliţia Judeţeană Suceava a anunţat, marţi, că în urma continuării cercetărilor într-o cauză privind agresarea unui bărbat de 46 de ani din oraşul Dolhasca, de către un consătean de 54 de ani, expertiza medico-legală a stabilit preliminar faptul că victima a avut răni care   i-au pus viaţa în pericol.

Astfel, potrivit expertizei, victima prezintă multiple plăgi înţepat-tăiate, leziuni ce s-au putut produce prin loviri cu corpuri înţepător tăietoare, fiind necesară intervenţia chirurgicală de urgenţă, „iar leziunea abdominală a fost de natură a-i pune în primejdie viaţa victimei”.

arest

 

Poliţia Suceava arată că aspectele sesizate întrunesc condiţiile constitutive ale infracţiunii de tentativă la omor, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului de 54 de ani, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de