Accident cu trei răniţi în Câmpulung Moldovenesc din cauza neatenţiei unui şofer distras de un telefon mobil


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 66 de ani din judeţul Botoşani a provocat, luni, un accident rutier în Câmpulung Moldovenesc din cauză că atenţia i-a fost distrasă atunci când a încercat să ia un telefon mobil de la un pasager aflat pe bancheta din spate.

Poliţia Judeţeană Suceava a precizat că bărbatul de 66 de ani din Botoşani conducea autoturismul, pe DN 17, pe raza municipiului C-lung Moldovenesc, dar s-a preocupat să preia un telefon mobil de la un pasager aflat pe bancheta spate, a pătruns spre sensul opus, după care, a frânat brusc pentru a reveni pe sensul său de mers, moment în care, a fost tamponat de autoturismul care circula în spatele său şi condus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

telefon la volan

În urma impactului, au fost răniţi un bărbat de 45 de ani şi două femei, una de 47 de ani şi cealaltă de 56 de ani, toţi din judeţul Botoşani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. (N.B.)


Intră acum și în grupul de