Acasă Actualitate Accident produs de şoferul unui autobuz în Salcea: A tamponat o autoutilitară...

Accident produs de şoferul unui autobuz în Salcea: A tamponat o autoutilitară din spate, a lovit în lateral un autoturism şi a distrus un gard


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 31 de ani din Dărmăneşti care conducea, marţi, un autobuz, pe DN 29 în oraşul Salcea a provocat un accident, iar şoferul a fost rănit.

Astfel, potrivit Poliţiei Suceava, în timp ce conducea autobuzul, în coloană, pe DN 29, în oraşul Salcea, bărbatul de 31 de ani din comuna Dărmăneşti, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers şi a intrat în coliziune cu autoutilitara care circula regulamentar în faţa sa, condusă de un bărbat de 39 de ani, din judeţul Bacău.



În urma impactului, autobuzul a început să ruleze cu spatele, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 52 de ani, din judeţul Botoşani, oprit pe partea dreaptă a drumului în spatele său, după care, a trecut peste un şanţ şi s-a izbit de gardul unei locuinţe, pe care l-a distrus.

accident alcooltest

În urma accidentului, şoferul autobuzului a fost rănit uşor.

Cei trei şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La faţa locului au fost prezenţi şi specialişti din cadrul I.S.C.T.R. Suceava, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version