Studentii din anul IV de la “Sport” – cei mai buni fotbalisti ai Universitatii “Stefan cel Mare”


Intră acum și în grupul de

Timp de cinci saptamâni terenul de sport acoperit de la Universitatea „Stefan cel Mare” a fost gazda editiei din acest an a Campionatului Universitar de Fotbal.

La startul competitiei s-au aflat 32 de formatii, fiecare având în componenta aproximativ 10 jucatori. Dintre echipele participante una a fost alcatuita din cadre didactice ale universitatii, tocmai în ideea promovarii fair-play-ului.

Studentii s-au dovedit mai buni decât profesorii astfel ca echipa “Sportul Studentesc” alcatuita din studenti din anul IV ai Facultatii de Educatie Fizica si Sport  a câstigat competitia în timp ce formatia profesorilor s-a clasat pe locul trei.

Echipa profesorilor a fost înscrisa în competitie de Bogan Grosu, doctorand al institutiei de învatamânt superior din Suceava si organizator al evenimentului. În componenta formatiei s-au aflat: as. drd. Bogdan Grosu, lect. S. Rata, conf. Val. Hapenciuc, asis. univ. St. Susu, Fl. Leuciuc – antrenor secund al echipei locale de handbal precum si antrenorii C. Coman, Ov. Murariu si M. Lup.

„Editia din acest an a fost una de anvergura fiind cea mai mare competitie sportiva de masa organizata de universitate în ultimii sapte ani. Am avut un numar record de echipe înscrise în competitie si sunt bucuros ca împreuna am facut o buna propaganda sportului” a declarat as. drd. Bogdan Grosu.

Dupa finala disputata si adjudecata de “Sportul Studentesc” a avut loc festivitatea de premiere la care au participat Adrian Graur, rectorul Universitatii “Stefan cel Mare” precum si Petru Ghervan, decanul Facultatii de Educatie Fizica si Sport.

Câstigatorii au primit cupe, diplome, tricouri si bani.


Intră acum și în grupul de