FOTBAL » Fabbiani: „Nu stiu daca as avea loc in lotul Romaniei”


Intră acum și în grupul de

Fara doar si poate, Christian Fabbiani este jucatorul sfârsitului de tur pentru CFR Cluj. Dupa ce a pornit mai greu, ca o locomotiva, atacantul argentinian cumparat de „feroviari” pentru 2,5 milioane de dolari si-a aratat adevarata valoare, dând o palma morala celor care îl credeau „prea gras” pentru Liga lui Mitica.

Aflat în mare forma, Fabbiani si-a declarat în urma cu o saptamâna, într-un interviu acordat publicatiei Clarin, interesul pentru echipa nationala a României. Luni, însa, starul argentinian si-a potolit avântul declarativ, sustinând ca nationalizarea nu i-ar garanta neaparat un loc în prima reprezentativa a tarii noastre. „Fireste, mi-ar placea sa evoluez într-o nationala asa de valoroasa precum cea a României. Stiu însa ca nationala voastra are un grup de jucatori foarte valorosi, deci nu stiu daca as avea si eu loc”, a precizat Christian Fabbiani.

„Capcaunul” din Gruia a mai tinut sa precizeze ca grupa tarii noastre de la Europene este una foarte dificila, dar ca „tricolorii” ar putea obtine calificarea în sferturi, facând o comparatie irelevanta între echipa nationala a României si CFR Cluj. „Este o grupa foarte grea, asta este clar. Dar în fotbal se poate orice, iar România a demonstrat ca este capabila de meciuri foarte bune. Nici noua, cei de la CFR, nu ne-ar fi dat nimeni sanse sa fim aici unde suntem, dar iata-ne pe primul loc în campionat”, a conchis argentinianul clujenilor.


Intră acum și în grupul de