Fotbal : Dica si Rada, la un pas de bataie!

Oboseala, tensiunea si presiunea exercitata de patron si-au pus amprenta pe jocul Stelei. Speriat ca echipa sa ar fi putut pierde înca doua puncte în fata Gloriei, Bistrita de aceasta data, Dica si-a descarcat nervii pe un coechipier, pe fostul rapidist Ionut Rada.

Pe finalul partidei, Razvan Dobre a trimis în transversala portii lui Zapata, dându-le emotii stelistilor, trecuti deja printr-un eveniment nefericit cu Bunica. La câteva secunde dupa fluierul de final al partidei, Dica s-a repezit spre Ionut Rada, caruia i-a reprosat pe un ton violent plasamentul de la imensa ocazie a ardelenilor.

Fundasul, care deja era suparat de o accidentare la glezna piciorului stâng, cu care a jucat pâna la finalul partidei, a fost deranjat de gestul colegului sau si s-a îndreptat amenintator spre atacant, acesta din urma aratându-i, la rândul lui, pumnul. „Sunt si ei nervosi, au jucat multe meciuri, au sa-si reproseze una-alta. E buna atmosfera negativa la echipa, cu asta se face performanta”, a declarat patronul Stelei, care probabil la fel ar fi reactionat si el daca îl vedea pe Bunica la finalul partidei de la Buzau.

Conflictul dintre Rada si Dica a fost la un pas sa degenereze într-o bataie, dar Golanski a intervenit si l-a luat în brate pe fundas, oprindu-l din drumul sau spre atacant. Cei doi nu s-au potolit si si-au aruncat înjuraturi si amenintari în timp ce se îndreptau sa salute galeria. A reusit sa îi calmeze Lacatus, care a avut si o explicatie: „Reprosuri au fost, sunt si vor fi. Sunt jocuri multe, sunt nervi… Îsi spun unele lucruri, iar apoi le pare rau. Oricum, nu este nimic foarte grav”.

loading...