Cinci tineri au intrat cu masina in blocul de bariera automata CFR de pe linia Vatra Dornei – Floreni


Intră acum și în grupul de

Doi tineri se afla în stare grava si alti trei sunt raniti, dupa ce masina în care se aflau s-a izbit de un bloc de bariera automata CFR  din localitatea Dorna Candrenilor. Potrivit IPJ Suceava, marti seara, la ora 18.05, pe D.N 17, H. DUMITRU, în vârsta de 19 ani, din comuna Cârlibaba, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul marca, „VW Passat”, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, într-o curba la stânga a pierdut controlul asupra directiei de mers, intrând în coliziune frontala cu blocul de bariera automata CFR, de pe linia curenta Vatra Dornei – Floreni, dupa care s-a rasturnat în afara partii carosabile.

În urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului auto si a IONELEI F., în vârsta de 18 ani, din municipiul Vatra Dornei si ranirea a trei tineri, respectiv V. ALIN, în vârsta de 26 ani, R.MAXIM, în vârsta de 20 ani, ambii din comuna Dorna Candrenilor si M.ROXANA, în vârsta de 18 ani, din comuna Saru Dornei, toti pasageri în autoturism, nici unul dinte ei neavând pusa centura de siguranta.

Politistii precizeaza ca din cauza leziunilor suferite, conducatorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În momentul producerii accidentului, semibarierele automate se aflau în pozitia „ridicat”, fiind în functiune lumina alba cu cadenta lenta care permite trecerea.


Intră acum și în grupul de