Un nou incendiu în municipiul Suceava provocat tot de la o maşină de spălat

Un al doilea incendiu s-a produs, luni, într-un apartament din municipiul Suceava din cauza unei maşini de spălat.

masina-spalat incendiu

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că incendiul s-a produs luni seara într-un apartament dintr-un bloc din zona Mărăşeşti de la o maşină de spălat.

El a precizat că, de această dată, proprietarii erau acasă şi au decuplat aparatul de la alimentarea electrică.

La sosirea pompierilor ardeau mocnit lambriuri, iar incendiul a fost lichidat fără probleme de pompieri.

Un incendiu asemănător s-a produs, luni dimineaţa, într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Tineretului din municipiul Suceava după ce proprietara a lăsat maşina de spălat în funcţiune şi a plecat de acasă.

Pentru stingerea focului au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava cu două autospeciale.

 

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei, cu degajări mari de fum, care a inundat întregul apartament şi casa scării.

Proprietara nu se afla acasă, astfel încât pompierii au pătruns în interior pe un geam deschis şi au localizat şi lichidat incendiul. Ulterior, locuinţa şi casa scării, inundate cu fum, au fost ventilate natural.

În incendiu au ars obiecte de mobilier din bucătărie, o maşină de spălat (parţial) şi bunuri de uz casnic. S-au degradat finisaje interioare, mobilier şi aparate electrocasnice.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul apartamentului, cu bunurile aferente, precizează ISU Suceava.(N.B.)

 

 

loading...