Autoturism de lux căutat în Polonia pentru a fi confiscat, depistat în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au indisponibilizat un autoturism marca Audi A6 care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Polonia.

Astfel, în data de 18 mai  în jurul orei 19.05, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei  s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul român C.Vasile, în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Polonia.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Polonia.

frontiera politie

 

 

Şoferul autoturismului a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean polonez, neavând cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv ar fi căutat de autorităţi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, iar maşina în valoare de 13.500 lei a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

 


Intră acum și în grupul de