Focuri de armă la Straja pentru prinderea unor contrabandiști ce transportau țigări de 66.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Două focuri de avertisment au fost trase de polițiștii de frontieră suceveni la Straja pentru prinderea doi contrabandiști de țigări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie-Poroch Serițan, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat, miercuri, în jurul orei 13.20, mai multe persoane care se deplasau de la frontiera de stat către interiorul ţării, pe direcţia localităţii Straja, transportând colete voluminoase.

Aceştia au fost urmăriţi, somaţi prin voce, dar din cauză că au încercat să fugă, poliţiştii de frontieră au tras două focuri de avertisment, a spus Poroch Seriţan.

El a menţionat că în urma acţiunii au fost reţinuţi doi suceveni, de 20 de ani şi de 15 ani, şi găsite trei colete cu 6.000 pachete ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană, în valoare de 66.000 lei.

Cei doi sunt cercetaţi penal pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, a precizat sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de