Handbal, Liga Nationala : Petru Ghervan: „Mizez pe elanul nostru si pe sprijinul publicului”


Intră acum și în grupul de

Învinsi la Resita, într-un meci contând pentru penultima etapa a Ligii Nationale, handbalistii suceveni au intrat deja în „focul” pregatirilor pentru partida de duminica, 9 decembrie. Urmatorul adversar: campioana en-titre HCM Constanta.

Antrenorul Petru Ghervan considera ca formatia sa are puterea sa obtina un rezultat bun în confruntarea cu echipa de la malul marii. Despre partida de la Resita, tehnicianul sucevean crede ca UCM era oricum favorita în întâlnirea cu CS Universitatea. Desi nu vrea sa puna rezultatul pe seama arbitrajului, Ghervan crede ca jucatorii lui au fost usor dezavantajati în confruntarea cu echipa lui Aihan Omer, brigada de arbitri Belu/Dobre aratând nu mai putin de 9 eliminari de doua minute pentru studentii suceveni. „Parerea mea este ca am întâlnit un adversar mai puternic decât noi, care s-a mobilizat exemplar dupa înfrângerea din fata Constantei. Este greu sa joci împotriva unei echipe ca UCM Resita atunci când evoluezi timp de 18 minute în inferioritate numerica.

Noi am avut multe ratari, unele aruncari au fost superficiale, iar ei au avut un portar în mare forma. De asemenea, sucevenii din lotul resitean au facut un meci foarte bun, în special Irimescu si Pancu. Cred totusi ca gazdele au beneficiat mult si de pe urma eliminarilor de doua minute pe care le-am primit noi. Oricum, meciul cu UCM Resita trebuie uitat, important este acum jocul cu HCM Constanta, care este unul capital pentru noi. Trebuie sa abordam aceasta confruntare de pe pozitia unei formatii de valoare egala cu cea a HCM, chiar daca ei au în lot câteva individualitati. Valoarea grupului va fi decisiva. HCM Constanta este într-o revenire spectaculoasa de forma dar mizez pe elanul nostru si pe sprijinul publicului, care ne va ajuta sa ne mobilizam exemplar”, a declarat Petru Ghervan.

Partida dintre CS Universitatea Suceava si HCM Constanta va avea loc duminica, 9 decembrie, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Suceava.


Intră acum și în grupul de