“Dezvoltarea Regionala si Turismul”, la Sucevita


Intră acum și în grupul de

În cadrul proiectului “Turismul – instrument de dezvoltare  durabila” – proiect finantat prin programul PHARE Programul de Vecinatate România – Ucraina 2004 – 2006, Primaria comunei Sucevita a organizat o actiune intitulata “Dezvoltarea Regionala si Turismul”. Manifestarea, care a inclus o sesiune de comunicari si un târg de turism, s-a adresat reprezentantilor agentiilor de turism, tour-operatoriilor, pensiunilor agroturistice, precum si unitatilor de cazare – masa din regiunea Bucovinei si vine sa promoveze oportunitatile de dezvoltare ale comunei, prin proiecte pentru activitati turistice si pentru dezvoltarea infrastructurii în domeniu.  

La eveniment au participat un numar de 40 de persoane, printre care reprezentanti ai pensiunilor turistice, tour-operatoriilor si agentiilor de turism, si membri ai Asociatiei Proprietarilor de Pensiuni din localitatea Sucevita. Alte sute de persoane au vizitat târgul de turism în care au expus 20 de firme din domeniu, si au putut obtine informatii de la furnizorii de servicii de turism din zona.

Aceasta manifestare a oferit primarului comunei Sucevita, Ioan Onufrei, prilejul de a aduce în discutie posibilitatea crearii unui nou brand. “Nu putem decât sa ne mândrim cu aceasta actiune din cadrul proiectului, care ne-a dat înca odata posibilitatea de a face cunoscuta capacitatea noastra în a oferi servicii de turism în zona, toate acestea înscriindu-se în eforturile noastre de a crea brand-ul Sucevita”, a declarat Ioan Onufrei. 


Intră acum și în grupul de