Tinerii democrati suceveni se grabesc sa anunte ca nu vor migra spre PSD


Intră acum și în grupul de

Organizatia Judeteana de Tineret a PD Suceava a tinut sa înstiinteze vineri, prin vocea presedintelui Lucian Harsovschi ca tinerii democrati din Municipiul Suceava precum si cei din acest judet nu vor migra din Partidul Democrat spre Partidul Social Democrat. Lucian Harsovschi sustine ca, în urma discutiilor avute cu toti presedintii organizatiilor locale de tineret din judetul Suceava are „convingerea si confirmarea totodata, ca acesti tineri nu au cum sa plece spre un partid în care media de vârsta este înaintata”.

Precizarea vine dupa ce presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza declara la începutul saptamânii faptul ca în jur la 150 de membri PD vor migra spre PSD. „Domnia sa nu a precizat daca sunt sau nu tineri aceste persoane si era de datoria noastra sa precizam acest lucrul pentru nu a lasa loc de interpretari” spune presedintele Biroului Permanent Judetean a Organizatie de Tineret PD Suceava, Lucian Harsovschi.

 Acesta mai precizeaza ca schimbarea numelui din Partidul Democrat în Partidul Democrat Liberal datorita fuziunii prin absorbtie cu Partidul Liberal Democrat nu este un motiv ca anumiti membrii sa migreze spre un partid de stânga, tinând cont ca PD sau noul PDL care se va forma în scurt timp este de centru dreapta ca orientare pe scena politica.

„Nu un nume tine la un loc oameni de valoare. Prin urmare, ce e de retinut, în primul rând faptul ca vremea brandurilor de partid este în cadere libera si îsi fac loc brandurile de oameni politici credibili, carismatici, care au demonstrat ceva comunitatii. În al doilea rând, trebuie sa învatam noi sa ne îndreptam atentia spre oamenii politici de calitate indiferent de brandul de partid de care apartine. Altfel spus, e timpul oamenilor, e timpul brandurilor de oameni politici” mai spune Harsovschi.

       


Intră acum și în grupul de